Squash Online

Uheldige Danmark kæmper videre

May 12, 2012Martin Laursen

Det danske U17-landshold formåede i dag at holde humøret og niveauet højt efter den enormt uheldige afslutning på gårsdagen, hvor de lige netop missede top 6 og blev forvist til at spille om placeringerne 13-18. En sikker 3-0 sejr mod Schweiz satte danskerne op til eftermiddagens møde med Portugal, som så ud til at blive en rigtig gyser.

Wegeberg lagde ud mod Portugals 2.-single Tomás Silva i en lang og tæt kamp. Han bragte sig på 1-0 og 2-1 mod den hurtige og kompakte portugiser, men desværre kunne “JC” ikke lukke kampen til sin fordel og måtte se sejrschancen forsvinde i løbet af 5. sæt, hvor modstanderens forspring hurtigt blev for stort til at kunne indhente. Laursen skulle op imod en gammel kending i form af Cláudio Pinto. Statistikken talte ikke for danskeren, men nogle portugisiske nederlag i løbet af EM taget i betragtning, var der på forhånd en god chance for, at Laursen kunne levere overraskelsen. Desværre viste Pinto sig denne gang alt for godt spillende. Selvom Laursen viste positivt spil og gåpåmod, måtte han indkassere et klart nederlag på 5/11 7/11 7/11. Nu var holdkampen tabt samlet, men Lauridsen fik taget en hurtig sejr mod Portugals pige på 11/3 11/5. I morgen spiller danskerne om 15.-pladsen mod Østrig.

U15-holdet gjorde rent bord i dag, da de både vandt mod Portugal og Irland, således at de i morgen spiller om 9.-pladsen mod Tyskland. Første kamp var mod Portugal, og denne blev vundet uden problemer. Magnus Laursen, Rasmus Gyde og Caroline Lyng vandt alle 3-0 i deres kampe. Lidt sværere blev det mod Irland, men det danske hold var stadig i kontrol. Gyde kom på 2-0 mod irske Dunne, men da 3. sæt gik til modstanderen, blev kampen pludselig lidt mere spændende. Heldigvis lukkede danskeren kampen med 11-9 i 4. sæt. Herefter var det op til Laursen at gøre Gyde kunsten efter - og det gjorde han. En 2-0 føring blev til 2-1, og derefter blev kampen lukket i et tæt 4. sæt. Lyng manifesterede den samlede sejr med en 3-0 sejr over Irlands pige.