Squash Online

Top mod bund i tredje runde af elitedivisionen

November 04, 2011Tobias Pørtner

En ny runde af den danske holdturnering står for døren og der er for alvor er dømt top mod bund. Helt uden chancer er rækkens underdogs dog bestemt ikke, da spillermangler hos en lang række klubber gør opstillingerne en smule aparte og yderst svære at spå om.

Team Århus - København SK
1.: Tobias Pørtner - Kristian Frost
2.: Phillip Tran - Kashif Shuja
3.: Christian Frølund - Nicklas Dissing
4.: Asger Andersen - Casper Kloster

En kamp der på forhånd lugter langt væk af 4-4, da hjemmeholdet fra Smilets by via rutinerede kræfter må forventes at være det stærkeste på de lavere singler mod københavnernes unge juniorer.
Omvendt fortegn er der dog på de øverste singler, hvor udeholdet møder med de to prof-spillere Kristian Frost og Kashif Shuja, der bør vinde begge deres kampe.
Alle andre udfald en 4-4 i denne kamp vil være at betragte som en gedigen overraskelse.

Kolding - Birkerød
1.: Francesco Busi - Morten W. Sørensen
2.: Andy Lambert - Mikkel Pedersen
3.: Christian Jæger - Michael Frilund
4.: Peter Brandorf - Jonathan Clausen

Det ligner en samlet sejr til Birkerød, der bør have 4 helt sikre point via to sejre til Morten W. Sørensen og Michael Frilund, der efter en skidt sidste runde er blevet degraderet på ranglisten, hver.
I de fire andre opgør er der dog dømt åben fight om pointene, og særligt spændende bliver det at se, om Mikkel Pedersen kan hive en sejr mod Lambert og Busi. En svær kamp at spå om, men SQO.dk tror at Kolding minimum hiver et point eller to.

Herlev - Odense SC
1.: Lau Kiehn - Rasmus M. Nielsen
2.: Thomas Pilak - Michael Hansen
3.: Rasmus Jessen - Mads Korsbjerg
4.: Jesper Ratzer - Danny Knudsen

Her ser det virkelig ud til at være op ad bakke for hjemmeholdet, der desperat mangler deres normale 1. single Caspar Grauballe, som stadig døjer med en skade.
OSC er at betragte som klare favoritter i samtlige opgør, men en lille åbning er der dog for Herlev på de lavere singler, hvis Rasmus Jessen finder niveau. Han har før drillet bl.a. Danny Knudsen, og umiddelbart ser han ud til at være eneste realistiske bud på et point til Herlev-holdet, der sidste sæson endte med en imponerende sølvmedalje ved slutspillet.

Hos damerne tager Herlev hjemme imod Odense SC, der, på trods af at de må undvære 1. single Line Hansen, står til at gøre rent bord mod klassens prygelknabe. Odense kommer med en blandet flok i form af Dagmar og Marie-Louise Feddern, der skal hjælpe Nanna Frederiksen på vej i hendes debut for OSC.
Umiddelbart ligger der ikke de store muligheder og venter på Herlev, medmindre de hiver deres gamle stjerne Julie Dorn tilbage på scenen.

I Odense tager OSMK imod sidste års guldvindere fra København SK, og her lugter det igen af storsejr, da KSK ganske enkelt bør overmatche OSMK, hvis de vil betragtes som en seriøs guldkandidat.
Københavnsk sejr skal det sandsynligvis nok blive til, men OSMKs pæne bredde gør, at de måske kan hive et enkelt point eller to i kampene mod KSKs 3. single.

En spændende runde er i vente, og selvom mange af holdene som skrevet mangler spillere grundet bl.a. skader og deltagelse ved Belgian Junior Open, skal der nok blive spillet en lang række interessante opgør i elitedivisionen, hvor rækkerne en gang for alle kan være knækket over i top og bund efter denne runde.