Squash Online

SQO.dk søger skribenter

February 16, 2015Tobias Pørtner

Sæsonens klimaks nærmer sig og hos SQO.dk er vi helt vildt spændte på igen at dække dansk og international squash så tæt som absolut muligt, når det hele kulminerer i de kommende måneder.
For at dette lader sig at gøre, skal vi selvfølgelig have dedikerede skribenter. Allerede nu har vi en god og loyal flok, men vi har plads til flere.

Pt. søger SQO.dk følgende skribenter:

  • En juniorskribent, der i samarbejde med vores erfarne folk Mads Jepsen og Kasper Pedersen, samt Elias Coyle skal tage sig af ungdomssquashen både nationalt og internationalt.
  • En kvindelig skribent, der kan hjælpe os med at blive endnu skarpere på kvindesiden af vores sport. Her vil der være særligt fokus på Elitedivisionen og Grand Prix’er.
  • En ekstra skribent til seniorsquashen, hvor du vil komme til at skrive om lige netop de emner, som du brænder for.

Som skribent på SQO.dk vil du blive en del af et team, der engagerer sig i både squashen og dækningen heraf. Du vil få stor indflydelse på både emner og vinkel, men aldrig stå alene, da vi fungerer som en samlet flok. Vi hjælpes altid ad, så selvom du ikke har stort kendskab til den journalistiske genre, vil vi stille og roligt udvikle denne del.

Har du en skribent gemt i maven, så send os en besked!
Vi glæder os til at få dig som en del af teamet.