Squash Online

Rasmus Nielsen tæver 3. seedet tjekke

November 11, 2011Tobias Pørtner

Han valgte en flytur på 9 timer og en turnering i Vancouver i stedet for den lidt kortere tur til Egå challenger, men efter en imponerende indsats i 1. runde, der resulterede i en overraskende sejr, er Rasmus Nielsen fra Odense SC sikker rigtig godt tilfreds med sit valg.

Nielsen havde i 1. runde af BC Honda Open $20k i canadiske Vancouver trukket den 3. seedede tjekke Jan Koukal, der pt. frister en tilværelse som nr. 48 i verden. At være underdog så dog ud til at passe danskeren særdeles fint, og efter en tæt start på 1. sæt, hvor spillerne fulgtes ad til 8-7, tabte Rasmus kun fem point i resten af kampen.
Efter knap 45 min. havde Nielsen sparket den velfunderede tekniske tjekke ud af turneringen med 11-7, 11-2, 11-3.

Dermed opretholder han det gode danske forhold til byen Vancouver, hvor den danske hockey-stjerne Jannik Hansen har fået sit store sportslige gennembrud for ‘Canucks’ og som en af de første danskere nogensinde har slået sin navn fast i verdens bedste hockeyliga - NHL.

Om der har været opbakning de to sportsfolk imellem er nok en smule usikkert. Hvem Rasmus egentlig står overfor i sin kvartfinale er også usikkert, da turneringssiden viser engelske Eddie Chalton som modstanderen, mens Rasmus selv udtaler at tyske Jens Shoor bliver den næste udfordring.