Squash Online

Rasmus mødte overmagten i Finland

February 13, 2011Kristian Frost

Finnish Open 2011 blev en stor succes for danske Rasmus Nielsen der spillede sig i kvartfinalen ved dette års turnering. Rasmus måtte igennem kvalifikationen for at spille med i hovedrunden. Første runde mødte han *Campbell Grayso****n*, hvor det blev til en sejr på 3/1 til danskeren. Kvartfinalen blev dog sidste station for danskeren, da han tabte 3/0 til en meget stærkt spillende *Omar Abdel Aziz*** fra Egypten.

Første sæt havde egypteren rigtig godt styr på Rasmus. Der blev dog spillet mange gode dueller hvor Aziz dog havde overtaget, hvilket resulterede i mange uprovokerede fra danskerens side. Andet sæt var dog meget mere jævnbyrdigt og ved stillingen 10/10 smadrede Rasmus bolden direkte i tinnet på en oplagt chance efter en duel på over 3 minutter - hvorefter egypteren lidt frækt udtaler: ”You wanna kill me with a nick?” Dette gjorde uden tvivl udfaldet af kampen, da egypteren kort efter vandt sættet 12/10. Tredje sæt var en tro kopi af første, hvor Rasmus blev sendt rundt på banen og Aziz der konstant tog de rigtige beslutninger i forhold til at placere bolden. Sættet gik til egypteren og dermed en sejr på 3/0 til den anden seedede.

Leverede desværre ikke helt samme niveau som gårsdagens kamp, og det niveau bliver man straffet på det. Lidt ærgeligt efter de ellers gode takter, men han spillede også en god kamp og gav mig ikke muligheden for at finde rytmen. Overall er jeg meget godt tilfreds med turneringen og ser frem til næste turnering i Istanbul.

Rasmus Nielsen