Squash Online

Programmet for 2013-14 sæsonen er ude

August 05, 2013Tobias Pørtner

For de fleste nærmer sommerferien sig sin afslutning, hvilket også betyder at squashsæsonen 2013-14 snart står for døren. Programmet for den kommende sæson er også blevet udgivet, og det byder allerede i 1. spillerunde på nogle interessante opgør hos både mændene og kvinderne.

Hos mændene bliver specielt opgøret mellem København SK og Kolding yderst interessant. Kampen er en gentagelse af sidste års bronzekamp ved slutspillet, men begge hold ser markant forandrede ud. Hos Kolding har man sikret sig en voldsom forstærkning i form af Rasmus M. Nielsen, hvilket betyder, at Kolding igen i år er at betragte som en oplagt medaljekandidat.
Hos KSK er det dag et efter Kristian Frosts skifte til rivalerne fra Birkerød, hvor Frost skal udfylde den plads, som Rasmus M. Nielsen har efterladt. Hvordan KSKs hold kommer til at se ud i den kommende sæson vides endnu ikke, men det forventes, at hovedstadsklubben i fremtiden vil have to udlændinge og to lokale spillere på holdkortet.

1. runde, herrer (14/9):

København SK - Kolding
Skovbakken - Herlev
Odense SMK - Birkerød

Hos damerne er der desværre kun fem hold at finde i landets bedste række, hvilket betyder, at der også i denne sæson vil være én oversidder i hver runde. Det mest interessante opgør i 1. runde står mellem de to unge hold i Elitedivisionen - Sport92 og Kolding.
Kolding var sidste sæsons helt store positive overraskelse, da de efter en flot sæson gik hele vejen til finalen, hvor de dog måtte bøje sig mod suveræne Birkerød. Sport92 leverede en mere blandet sæson med flere op- og nedture, men da holdet igen i denne sæson består af talentfulde lokale spillere, bliver det spændende at følge holdets udvikling.

1. runde, damer (14/9):

Sport92 - Kolding
Odense SMK - Birkerød

Når vi kommer lidt tættere på sæsonstarten, vil SQO.dk sætte fokus på de forskellige klubber og deres muligheder for den kommende sæson.

Programmet for sæsonen 2013-14 kan du finde her: http://www.squashportalen.dk/reports/dk-tournaments-results/118/5.html