Squash Online

Optakt til weekendens holdrunde

September 28, 2011Kristian Frost

Som et led i at udvikle SQO.dk udgav vi sidste gang optakten til holdrunden som podcast. Dette sker også i denne runde, hvor SQO.dks vært, Kristian Gram, har taget en snak med Kristian Frost om kampene i herrerækken.

Hos damerne bliver der kun spillet to kampe. OSC tager imod KSK, mens Birkerød tager i mod OSMK.
Odense SC stiller stærkest op i form af Line Hansen, Dagmar Feddern og dennes søster Marie-Louise Feddern, mens København SK har fløjet skotske Lisa Aitken ind. Anna-Sophie Ørnfeldt og Sanne Sørensen spiller henholdsvist 2 og 3. Holdkampen ligger umiddelbart til en klar OSC-sejr, hvor KSK af SQO.dk umiddelbart kun spåes til at få point via en sejr til Lisa Aitken over Dagmar. Hvor meget modstand Aitken kan yde mod den danske mester er svært at spå om, men det vil være en gigantisk overraskelse hvis det lykkedes hende at besejre Line Hansen.

Vi spår en stensikker OSC-sejr med cifrene 5-1.

I kampen mellem Birkerød og Odense SMK bliver der højst sandsynligt inden slinger i valsen for københavnerne. De stiller op med hele to udenlandske spillere i form af Lotte Eriksen og Neha Kumar. Dermed ligger kampen helt klart til Birkerøds fordel, men om Ellen Hamborg-Petersen kan drille Eriksen eller Kumar skal blive spændende at se. Umiddelbart er OSMK overmachede på anden- og tredjedame, så også denne kamp lugter af one-way-trafic.

Vi spår endnu en sikker favoritsejr på 5-1, hvor Ellen Hamborgs rutine sikrer OSMK et enkelt point.

Det er muligt at høre denne holdrundes optakt for herrerne her.