Squash Online

Optakt: Danmarksmesterskaberne for juniorer

January 26, 2017Elias Coyle

Så er vi kommet til årets højdepunkt for de unge squashspillere i Danmark. Denne weekend afholdes danmarksmesterskaberne for juniorer i Herning, hvor Sport 92 slår dørene op til en turnering med over 100 juniorer tilmeldt.

DU19
I denne række er Magnus Laursen kæmpe favorit. Det ligner ikke Magnus kommer til at møde de helt store udfordringer til dette års JDM. Kampene om de resterende podiepladser bliver til gengæld meget spændende. Mikkel Kønigsfeldt fra Herlev har vist god form over de sidste turneringer, så han kunne være en mulig finalekandidat. Birkerødspillere Julius Fuglsang har ligeledes gode chancer, for at ende i finalen. Sebastian Pedersen, Kasper Pedersen og Rasmus Gyde er kommer også til at deltage i kampen om medaljerne. Det ligner, at der er en masse god squash i vente hos den ældste drengegruppe.

PU19
Sarah Lauridsen fra Thy er favorit til at vinde rækken hos de ældste piger. Det ser ud til, at der er gode chancer for, at Sarah møder Caroline Christiansen fra Birkerød i en eventuel finale. Om det bliver Sofie Mygland eller Katinka Svensen som tager den sidste podie plads må tiden vise.

DU17
I Denne række er Tobias Weel favorit til at tage guldet. Det kunne godt se ud til, at Tobias fra Skovbakken løber ind i Birkerødspilleren Elias Coyle i finalen. Elias er dog ikke helt uden chancer, men Tobias er stadig favorit. Hvem der tager den sidste podie plads er svært at forudse.

PU17
I denne række ender det formentlig med, at ærkerivalerne Sabine Petersen fra Herlev og Klara Møller fra Thy vil stå over for hinanden i finalen. Men hvem der ender med at snuppe guldet er svært at forudse. En ting er dog sikkert, begge piger vil gøre alt for at få titlen som danmarksmester. Sofie Madsen tager formentligt tredje pladsen.

DU15
Marcus Jepsen fra Birkerød er kæmpe favorit til at hive guldet hjem i denne række. Det ser ikke ud til, at Marcus får de helt store problemer på vejen mod finalen. Kampen om den anden finaleplads er til gengæld stor. De sidste podiepladser går formentlig til William Tranholm, Victor Larsen eller Oliver Nielsen.

PU15
Laura Lauridsen fra Thy er storfavorit i denne række. Laura kommer muligvis til at stå overfor enten Signe Skelkjær eller Rosemarie Coyle i finalen.

DU13
I denne række er Joakim Jepsen fra Birkerød favorit til at tage guldet. Joakim skal formegentlig møde sin klubkammerat Lukas Andersen i finalen.

Hvis du gerne vil se de danske juniorer kæmpe om de eftertragtede medaljer, så kan du komme forbi Sport 92 i Hammerum denne weekend. Turneringen starter fredag kl 18.00 og slutter søndag eftermiddag.
Du kan løbende følge med i resultaterne HER. Og henover weekenden kan du også følge med på Squash Onlines snapchat og på facebook.