Squash Online

Nielsens titelhåb slukket i semifinalen

April 09, 2012Tobias Pørtner

Rasmus M. Nielsen kom med en frisk turneringssejr i rygsækken, så forhåbningerne var store for danskeren da han som 3. seedet i weekenden spillede West of Ireland Open $10K. Semifinalen blev dog endestationen for den hurtige dansker, der fik en afklapsning af engelske Joe Lee.1. runde blev vundet efter lidt af et drama, da Nielsen foran 2-0 i sæt og 9-6, pludseligt mistede taget om kampen og 20. minutter senere måtte sande at kampen i stedet skulle afgøres i et femte sæt. Her viste Nielsen dog at han havde en større fysisk formåen end hans modstander, og han fik således revance over østrigske Aqeel Rehman, som han havde tabt til ved sidste møde, med cifrene 11-6, 11-5, 11-13, 6-11, 11-6.I kvartfinalen vandt danskeren problemfrit over Ben Ford og var dermed klar til at møde 1. seedede Joe Lee, som Nielsen tidligere har besejret to gange. Sådan gik det dog slet ikke denne gang og en yderst velspillende Joe Lee, der tidligere har spillet på Birkerøds elitehold, bankede danskeren ud af turneringen med 11-3, 11-1, 11-7 på en halv times tid.Om kampen mod Joe Lee fortæller Rasmus:

Vi har mødtes to gange, senest for et år siden, og begge gang er det blevet til en 3-1 sejr i min favør. Det havde han desværre tænkt sig at lave om på i dag. Han var hurtig på boldene, og selv under maksimalt pres, formåede han at spille sig ud af det. Der var gode boldvekslinger, men desværre var det få jeg vandt. Jeg prøvede forskellige taktikker, men intet kunne rigtig bringe ham ud af ‘zonen’.

Rasmus Nielsen

Næste opgave bliver på fredag på dansk grund, hvor Nielsen skal forsøge at fravriste hans evige rival Kristian Frost den DM-titel, som sidstnævne har sikret sig to år i træk.