Squash Online

Kun én kamp til Frost i Valencia

October 06, 2011Tobias Pørtner

Det blev kun til en enkelt optræden ved $15.000 PSA-turneringen i Valencia, Spanien for Kristian Frost. Igår spillede han mod et af de andre unge talenter på PSA-turen, franske Gregoire Marche, i det der udviklede sig til noget af en marathonkamp.

Hele 80 minutter var Kristian på banen mod Marche, men til sidst måtte han se sig besejret med 2-3 i sæt. Kampen blev spillet på en meget varm bane, hvilket resulterede i at squashbolden mest af alt mindede om en hoppebold. Frost kom flyvende fra start og sikrede sig 1. sæt i sikker stil, men måtte herefter se

  1. og 3. sæt glide franskmandens vej.
    Med ryggen mod muren fandt Kristian ny energi, og i takt med at han lagde et tungt pres, satte han sig på kampen spillemæssigt såvel som psykisk med utallige knyttede næver og jubelbrøl efter vundne dueller.
    4. sæt blev vundet, men i det afgørende sæt var der udsolgt hos den danske mester, der til sidst måtte se sig besejret med 11-2, 7-11, 2-11, 11-7, 1-11.

Dermed blev Marche endnu engang stopklods for Kristian ved en PSA-turnering, og han må rejse tilbage til Danmark med kun en enkelt kamp i benene.