Squash Online

KSK afholder DM i tysker

May 14, 2015Casper Kloster

Dansk squash har manglet aktive turnerings spillere de seneste sæsoner. Det har ført til flere forskellige tiltag, og forsøg på alternative turneringsformer.

Det sidste nye er DM i tysker, som bliver afholdt på adressen Vestersøgade 58B, også kaldt KSK. Her har KSK spilleren Jacob Poulsby, taget initiativet til at afholde DM i tysker. Næsten alle der spiller squash, har prøvet at spille tysker. Det bliver som ofte spillet, når der er for mange på banen, til bare at spille én mod én. Spillet forgår på ¾ af banen, og de der ikke spiller, venter i den fjerdedel, man ikke må spille i, som altid er en af de to baghjørner. Det er derfor simple regler, men det kræver både teknik og taktik, at kunne bygge duellerne op, på kun ¾ af banen. Det er derfor ikke nødvendigvis den der er bedst til traditionel squash, som er bedst til tysker.

Hvor mange der kommer til at være på banen, og turneringsformen, vil blive offentliggjort, når tilmeldingsfristen er slut. Der er plads til ca. 30 spillere, hvor 10 pladser er forbeholdt KSK spillere. Hvis der er for mange tilmeldte, vil der blive valgt efter danmarksranglisten. Der vil være præmier til nr.1, 2 og 3. pladsen. På trods af at det er en konkurrence, og alle vil kæmpe for at vinde, så bliver der også lagt meget vægt på det sociale. De 150kr som det koster at deltage, går også til pølser på grillen, og noget at drikke. Det er derfor en oplagt turnering, at melde sig til hvis man er ny indenfor turneringer, og gerne vil lære nogen at kende, som deltager i diverse turneringer rundt om i landet.

Vi ser frem til se hvordan det kommer til at forløbe, og ikke mindst hvem der kan kalde sig Danmarksmester i tysker.