Squash Online

Individuelt DM 2014 – 1. Runde

April 11, 2014Kasper Pedersen

Så er fredagens kampe færdigspillet, og alle favoritterne kom mere eller mindre helskindet gennem deres kampe.

Første runde mistede noget af dens intensitet og muligheder for tætte kampe, da Birkerødspillerne Michael Frilund og Mikkel Petersen valgte at trække sig. Michael Frilund var 9/16 seedet og var spået, som en af de spillere som havde mulighed for, at lave et upset i første runde. Men i Frilund og Mikkels fravær, blev første runde kampene en anelse kedelige og forudsigelige.

Kasper Svith og Rasmus Jessen Petersen stod for aftenens kamp, med en utrolig flot og medrivende 4-sætter. Kampen var præget af en Svith, som kæmpede frygtløst for at komme ind og få overtaget i kampe, men også en Rasmus som sikkert holdte momentum i kampen. Med en flot fight formåede Rasmus at trække kampen hjem 3-1.

Alle de andre favoritter spillede sig sikkert i kvartfinalerne med 3-0 sejre.

Kvartfinalerne ser nu således ud:

Kristian Frost vs. Rasmus Petersen

Lau Kiehn vs. Caspar Grauballe

Rasmus Nielsen vs. Thomas Pilak

Morten Wiegandt vs. Tobias Pørtner

Kvartfinalerne hos damerne ser således ud:

Line Hansen vs. Sarah Lauridsen

Cecilie Mayer vs. Sissel Trap

Caroline Lyng vs. Line Dansbo

Sally Skaarenborg vs. Stephanie Riding

Alle kvartfinalerne ligner en sejr til de 4 topseedede Rasmus Nielsen, Kristian Frost, Caspar Grauballe og Morten Wiegandt. Kampen med størst chance for overraskelse spår vi til, at være kampen mellem Tobias og Morten. Tobias har så sent, som for få uger siden spillet 5 sæt med Morten ved en holdkamp. Tobias var foran, men tabte kampen 3-2. Tobias vil helt sikkert være opsat på revanche, mens Morten vil være opsat på at vise hvem der bestemmer.

En anden kamp, der kunne gå hen i blive spændende, kunne være kampen mellem klubkammeraterne Lau og Caspar. Caspar må påskrives en stor favoritrolle, men Lau kunne på en god dag presse ham en smule, især nu når Caspar lige er kommet tilbage fra en skade.

I damernes række ser alle kvartfinalerne ud til, at forløbe efter seedningerne. Kampen mellem Cecilie Mayer og Sissel Trap spår vi til, at blive den mest spændende kvartfinale. Cecilie må siges, at være storfavorit, men hvis Sissel spiller op til sit bedste, kan hun på en god dag true Cecilie.

SQO ser frem til nogle rigtig gode og seværdige semifinaler med noget fantastisk squash. Så kom frisk til Kolding KFUM Hallerne i morgen formiddag.