Squash Online

Herlev og Birkerød deler point

October 23, 2013Kristian Frost

Der var topkamp i går aftes i Skinderskovshallen, da Herlev tog i mod rivalerne fra Birkerød. Forud for kampen måtte Herlev betegnes som store underdogs da Caspar Grauballe ikke stillede op på grund af skade, men Herlev-drengene leverede en god indsats og sikrede 4 point til klubben.

I første kryds bragte Birkerød sig hurtigt foran 2-0. Kristian Frost og Morten W. Sørensen slog henholdsvis Rasmus Petersen og Lau Keihn. På de nederste singler var der lagt op til nogle gode kampe. Svenske Alex Christensson var hentet ind til begivenheden, men svenskeren måtte se sig slået 3-2 i en drabelig dyst i mod Thomas Pilak. Det er værd at nævne at Pilak virkelig leverede en god indsats og kom tilbage efter at have været bagud 1-0 og 2-1 i sæt. På den nederste single var det Jesper Ratzer og Christian Steffensen der skulle i kamp. Ratzer spillede i et højt tempo kombineret med præcise slag, hvilket gjorde at Steffensen kunne ikke stå distancen og det blev en sikker sejr til Herlev på 3-0. Stillingen efter første kryds var dermed 2-2 og det lignede meget at Herlev og Birkerød skulle dele de 8 point.

I andet kryds startede W. Sørensen og Frost godt og sikrede Birkerød to point. På de nederste singler var der igen kamp om pointene. Det var dog Herlev som var stærkest og vandt både tredje og fjerde singlen. I kampen mellem Pilak og Steffensen viste Pilak endnu en gang godt spil og kampen endte 3-0. Det var ligeledes ikke den store spænding i kampen mellem Ratzer og Christensson. Ratzer leverede endnu en pragtpræstation og vandt nemt 3-0 i mod en svensker der nærmest ikke kunne tage et skridt ud til bolden i de sidste dueller.

Kampen endte 4-4 og Herlev kunne være meget tilfredse med deres præstation. Specielt set i lyset af at holdet mangler Grauballe. Den sidste kamp i Elitedivisionen spilles torsdag hvor Kolding tager i mod Odense SMK.