Squash Online

Fejlfrie Birkerød-kvinder konsoliderer 1. pladsen

October 19, 2013Tobias Pørtner

De er i sandhed ikke kommet for danse, kvinderne fra Birkerød. Efter i 1. runde at have kørt OSMK midt over, gik det denne gang ud over et decimeret Herlev-hold, der heller ikke formåede at tage point fra sidste års guldvindere. Dermed udbyggede Line Hansen og co. deres føring i kvindernes Elitedivision, og har stadig deres første pointab til gode.

I dagens opgør i Skinderskovhallen, stod det fra starten klart, at spørgsmålet i denne holdkamp udelukkende var, hvor stort Birkerød ville vinde. Hjemmeholdet lider hårdt under savnet af sidste års 1. og 2. singler, Bine Lind og Julie Dorn, der via deres fravær, har forvandlet Herlev-holdet til et noget ordinært Elitedivisionshold. Birkerød derimod ser anderledes stærke ud, og dagens opstilling med Line Hansen, Cecilie Mayer og Sissel Trap, ville være favoritter mod hvilket som helst hold i rækken.

Spænding fik vi aldrig for alvor noget af denne lørdag - dertil var Birkerød ganske enkelt for stærke. Hjemmeholdets Karina Pilak kom tættest på sejren i sin kamp mod Sissel Trap, men efter at have delt de to første sæt imellem sig var det slut med jævnbyrdigheden, og Trap lukkede kampen med to gange 11-3. Også i hendes anden kamp formåede Pilak at tage et sæt - denne gang mod Cecilie Mayer - men historien blev præcist den samme: De følgende to sæt blev begge tabt med 3-11.

Med sejren konsoliderede Birkerød deres suveræne 1. plads i rækken, hvor de har vundet begge deres kampe 6-0 og sammenlagt blot har tabt tre sæt. Eneste reelle udfordrer i år ser ud til at være Kolding, der på onsdag mødes OSMK på udebane.

Se stillingen i kvindernes Elitedivision og de detaljerede resultater her:

http://squashportalen.dk/reports/dk-tournaments-results/131/5.html