Squash Online

DM finalerne skydes igang

April 15, 2012Benjamin Dornfeldt

Der er ikke længe til, at dette års finaler går igang. I kvindernes finale skal Sally Skaarenborg forsøge at revanchere sit nederlag fra sidste års finale - en finale hvor Skaarenborg ikke fik et ben til jorden. Line Hansen er gået hele vejen til finalen ved at blot at afgive 29 point fra sig. Sally Skaarenborg har haft noget hårdere vej, ved blandt andet at møde Bine Lind i semifinalen - en semifinale der blev spillet i et utrolig højt tempo. Spørgsmålet er så, om Sally Skaarenborg har nået af få krafterne tilbage til dagens finale, eller om hun stadig er mærket efter gårdsdagens lange semifinale. Line Hansen er storfavorit til at vinde endnu en DM-tittel.

I herrernes finale står den dobbelte danske mester Kristian Frost over for dm-finale debutanten, Caspar Grauballe. Begge spillerede spillede to utrolig lange og hårde semifinaler og det skal blive spændende at se hvem der er kommet sig mest. Frost må siges at være favorit til titlen. Den unge debutant udtaler følgende til SQO.dk:

Jeg ser frem til at spille min første DM finale mod Kristian Frost. Jeg vil gå ind og nyde at spille squash og kæmpe til krampe eller jeg brækker mig! Presset er på hans skuldre. Jeg føler at jeg har alt at vinde i denne kamp!

Husk at i kan følges SQOs “live as possible” gennem finalerne.