Squash Online

Danmark slutter U19 hold EM med manér

April 22, 2014Kasper Pedersen

Så er EM for hold færdigspillet og Danmark sluttede på en 13. plads, efter en 2-1 sejr over Schweiz. Danmark vandt de to drengesingler, og det var meningen at Mathilde skulle spille vores pigesingle, men eftersom vi allerede havde vundet fik Christine lov at prøve. Christine tabte 2-0, idet de kun spillede bedst af 3 sæt.

Danmark sluttede dermed som nummer 13, en placering som de til dels kan være tilfredse med. Dog lavede Danmark en taktisk fejl af dimensioner, da de stillede op uden vores stærkeste dreng, Thomas Laursen.

SQO.dk vurderer at muligheden var der for en 10. plads, hvis Danmark ikke havde lavet den kæmpe fejl som de gjorde. Dog kunne de også nemt have endt med at spille om 11 pladsen. Man kan sige at det er en biting om man bliver 11 eller 13.

Læs her spillernes beretning omkring deres sidste kamp mod Schweiz:

Thomas vandt de to første sæt sikkert, og mistede lidt fokus i 3. sæt, men lukkede herefter kampen i 4. sæt. Kloster spillede noget af en marathonkamp, hvor han kom bagud både 1-0 og 2-1, men hev alligevel en sejr i land efter 5 lange sæt. Dette betød at pigekampen var uden betydning, og Christine tabte i 2 sæt efter en fin indsats. Alt i alt holder vi vores seedning, men placeringen kunne godt have været bedre. Lige ved og næsten.