Squash Online

Danmark langt fra drømmelodtrækning

August 19, 2011Kristian Frost

Det danske herrelandshold spiller i denne uge VM for hold i Paderborn, Tyskland, og består i denne omgang af: Kristian Frost, Rasmus Nielsen og Morten W. Sørensen. Sidste gang Danmark deltog, blev det til en skuffende placering uden for top 16. Danskerne er denne gang seedet lige uden for det meget eftertalte top 16-seedningslag. Bemærkelsesværdigt i år er det, at mange hold simpelthen er blevet håndseedet. Den normale seedningsprocedure er, at holdene bliver seedet efter deres resultatet ved det forrige VM. Danmark er ved dette VM for hold blevet seedet 17, hvilket på forhånd virker til at være en overkommelig opgave for danskerne.

Danmark er kommet i pulje med nogle af squashens allerstørste og bedste nationer i form af Malaysia, Pakistan og Østrig. Nøglekampene er uden tvivl mod Østrig og Pakistan. Umiddelbart virker kampen mod Østrig som noget. der skal overstås for at få mulighed om at spille om en top 16 placering imod Pakistan. Malaysia er uden tvivl en for stor mundfuld for danskerne. Hvis det ikke skulle lykkes at spille sig i top 16, bliver det spændende at se, hvorvidt det er muligt at beholde den fornemme seedning, hvilket på ingen måde bliver nemt med hold som Schweiz, Spanien, Kuwait og Colombia i turneringen.

For første gang i mange år er England seedet til at vinde turneringen, mens Egypten må tage til takke med en anden seedning. Dette skyldes dog højst sandsynligt, at den egyptiske stjerne Amr Shabana mangler og Hisham Ashour er dermed at finde på holdet. Det bliver spændende at følge holdene i kampen og den mest fornemme titel for hold indenfor squashverdenen.