Squash Online

4 danskere i kvartfinalen ved German JO

March 04, 2016Kasper Pedersen

Første dag ved turneringen German Junior Open er nu færdig med det resultat, at Danmark nu har 4 spillere tilbage i hovedrunden; to i U15 og to i U19.

De to U15-spillere er begge piger i form af Klara Møller og Sabine Petersen, som begge skal spille kvartfinale i morgen. Skulle begge piger enten tabe eller vinde, så kan de se frem til et møde med hinanden i morgendagens anden kamp. I kvartfinalen spås de begge en hård kamp, men det bliver svært at sige, hvorvidt de kan trække den hjem og dermed booke semifinalebilletter.

Den ene U19-spiller er Sarah Lauridsen, som efter en meget nem første runde kamp mod en finne, i morgen skal møde Christina Gomez. Sarah spås en meget lille chance her, og kommer derfor sandsynligvis til at koncentrere sig om placeringerne 5-8.

Den anden U19-spiller er Magnus Laursen, som i første runde fik en bye, hvorefter han tog hans første spillede kamp nogenlunde nemt i 3 sæt. I morgen venter franskmanden, Rohan Mandril, i en skæbnesvanger kamp for Magnus, som sandsynligvis bliver hans sværeste kamp af de næste to uanset resultatet. Dermed spås Magnus gode chancer for en Super Series finaleplads, hvis han kan gå hen og slå Rohan, som han tidligere har gjort ved flere lejligheder.

Mest skuffende fra Danmark har været vores U17-drenge, som desværre alle sammen er røget ud i første runde af hovedturneringen. Drengene har ikke haft deres absolut bedste dag, men e må bare op på hesten igen inden lørdagens strabadser, for én ting er sikkert: man kommer ikke sovende til succes på dette niveau.

En positiv overraskelse har været vores U15-drenge, som virkelig har forbedret sig på de seneste par turneringer. Dette kan ses på deres resultater. Alle 3 drenge forventes at kunne blande sig i top 8 i den nærmeste fremtid.

Udover denne opdatering, som der ligeså vil komme i morgen aften efter kampene, så er SQO.dk ”live-as-possible” på vores Snapchat profil: squashonline.

Her vil vi opdatere med sjove billeder, gode dueller fra kampene samt også snaps med resultater på. Der kan bl.a. pt. opleves et lækkert sejrsbrøl fra Tobias Weel efter hans sejr mod svenskere Teo Carlecke i 5. sæt.