Squash Online

Appeludvalget bringer OSMK i Elitedivisionen

August 22, 2012Martin Laursen

Odense SMK får alligevel mulighed for at stille op i Elitedivisionen i den kommende sæson, da Turneringsudvalget på baggrund af en afgørelse fra Appeludvalget har ladet OSMK tilmelde et nyt, der træder direkte ind i Elitedivisionen. Dermed er divisionen alligevel fyldt op med 6 hold i alt, sådan at der i hver runde skal spilles tre kampe.

Odense SMK ansøgte i løbet af sommeren Turneringsudvalget om dispensation til at rykke op i Elitedivisionen, da flere af OSCs nykårede Danmarksmestre, efter OSCs mesterhold blev trukket, var villige til at skifte til klubben, hvis den kunne få et hold i Elitedivisionen. Turneringsudvalget afviste i første omgang ansøgningen, men OSMK valgte at anke afgørelsen til Appeludvalget.

Appeludvalget har i sin afgørelse som sådan ikke forholdt sig til Turneringsudvalgets begrundelse for afslaget, som var relateret til tidsperspektivet i division for division at finde oprykkere til de højere divisioner, hvis OSMK fik lov til at lade deres 1. hold rykke op. Turneringsudvalget anså det heller ikke for muligt for OSMK at tilmelde et nyt hold direkte i Elitedivisionen, men Appeludvalget har nu fremlagt en tolkning af den anvendte regel, som tillader netop dette. Med Appeludvalgets tolkning har Turneringsudvalget altså godkendt, at et nytilmeldt OSMK hold indtræder direkte i Elitedivisionen og udfylder den tomme plads.

Kampprogrammet er opdateret på Squashportalen.