Line spiller i disse dage WISPA-turnering i Kina, Macau.

Anden runde blev endestationen for Line Hansen. Line tabte 3/1 til Suzie, hvilket var lidt af en overraskelse. Line vandt ellers første sæt, men formåede ikke at holde fortsætte den gode rytme. Line tabte de næste tre sæt og dermed kampen 3/1 (11/6 9/11 6/11 7/11).

Line er nu videre til kvartfinalen, hvor Suzie Pierrepoint venter. Line vandt 3/0 over Kylie Lindsay fra New Zealand 12/10 12/10 11/7. Morgendagens kvartfinale kan godt gå hen at blive en tæt affære. Suzie ligger på nuværende tidspunkt 37 i verden, mens Line ligger 27.

Line spiller imod Kylie Lindsay fra New Zealand i første runde. Kampen spilles i dag 15.40 lokal tid. Line har umiddelbart fået en god lodtrækning. I kvartfinalen venter Suzie Pierrepoint fra England, hvilket på papiret ser ud til at være muligt for Line. Hvis Line skulle gå hen og vinde kvartfinalen spiller hun mod første seedede Rebecca Chiu fra Hong Kong – Rebecca er underlig nok ikke udtaget til VM for kvinder, som bliver spillet i Cairo i denne kommende weekend, normalt ville hun være første single for Hong Kong.