Squash Online

Herlev: Vi bryder forbandelsen i år

April 25, 2014Tobias Pørtner

De er efterhånden ved at blive kendt som den evige to’er i dansk squash, men til trods for drillerierne bakker de ikke af i Herlev, men går derimod igen i år benhårdt efter at tage skridtet op på den øverste plads på podiet. Vi fangede holdleder Bjarne Kiehn, der gav os et kort og præcist indblik i slutspillet set fra Herlevs perspektiv.

Hvilke trupper stiller I med?

Herrer: Det samme hold som tre gange ud af de seneste fire år: Caspar Grauballe, Rasmus Jessen, Lau Kiehn og Thomas Pilak.
Damer: Tanya Stenz, Rikke Holm Petersen og Malene My Christensen

Hvad er succeskriteriet for Herlev ved dette års slutspil?

Herrer: GULD!
Damer: Bronze

Det ligner efterhånden en forbandelse for Herlev, at I år efter år er lige ved og næsten, men ikke får titlen med hjem. Har I gjort noget anderledes i optakten til dette års slutspil, for at ændre dette?

Herrer: Desværre har grundspillet manglet fire kampe, så det er lidt negativt i forhold til tidligere vedr. turneringsrutine, men positivt er det, at Caspar er med på fuld styrke. Det kan gøre den lille forskel bl.a i forhold til sidste år.

Hvilke hold ser I kæmpe med om titlerne og hvem er I jeres øjne favoritter til at løbe med pokalerne?

Herrer: Birkerød og Herlev, og nøgternt set er Birkerød favorit.
Damer: Birkerød og Kolding med Birkerød som svag favorit.

I har i mange år stillet med de samme spillere på herresiden, mens damesiden op til denne sæson har været udsat for radikale ændringer. Hvordan ser fremtiden ud for Herlevs elitehold?

Der arbejdes langsigtet med egne spillere i Herlev, så målsætningen er klar - Herlev skal med egne spillere være i toppen af dansk squash både på dame- og herresiden.